Monday, June 25, 2007

Det gick ju bra


Det blev 9 hål. Precis i luckan mellan den kyliga, mulna morgonen och spöregnet den sena eftermiddagen. Trekvarts range, hittade svingen. Tjuvlyssnade lite på grupplektionen, fick lite basics till livs, tips på svingövningar. Nu är det bara tempo. Magvridningen får vara. Låt kroppen styra tempot. Känns inte helt stabilt men himla skönt. Har haft den här svingen tidigare, kan utmynna i sockets. Jag tror att det skall gå om jag får träna tillräckligt.


På den efterföljande 9-hålaren fick vi prova. Spikrak järnsexa och en 9-a till 1.5 meter. Det funkade! Och svingen var stabil hela rundan! Tre bra birdieputtar. 4 par. Tre små katastrofhål, men alla handlade om hamna bakom träd, träffa träd. Ok så var det visst nån toppad 60-gradare oxå....


Men gott så, gott så! Hade sällskap med god vän och en annan kille som hoppade med vår boll. De andra två hade lite tungt, så det tog två timmar, men det var coolt. Familjen borta, ingen tid att passa. Puttningen helt ok, det har den varit länge nu. Antagligen min bästa puttsäsong.


Har inskaffat en liten Canonkamera, försöker mig på en bild i det här inlägget.

No comments: