Sunday, May 04, 2014

Trevlig överraskning i Majgrönskan

Bland det vackraste och mest magiska man kan se nu då grönskan är skir, kan upplevas vid vad som kallas växlande molnighet. Då ett moln tillfälligtvis skymmer solen ställer man sig i motljus vid ena sidan av en dal, ett fält, där man på andra sidan har lövskog. Då sedan solen kommer fram från molnet kommer träden, ett efter ett att gå från skugga till att skimra med ett nästan överjordiskt ljus.

Hade stannat vid Uppsala brukshundsklubb efter dagens runda, jag vet att det brukar vara vackert där, utöver Hågadalen. Hade kommit tillbaka från en överraskande trevlig 9-hålare på min nya hemmaklubb Upsala, på den bana som kallas Mellanbanan. Jag har aldrig gått den tidigare och måste säga att det var en riktig bonus. Inte alltför korta hål, till och med två korta par-5, skicket överraskande gott och framför allt är banan utlagd i väldigt spännande terräng. Att dessutom spelet funkade bra gjorde naturligtvis inte saken sämre!

Har spelat rätt skapligt nu ett tag. Mitt fokus är på den fart jag sätter i toppen av baksvingen och hur jag sen roterar genom impact med de olika klubborna. Lovande! Närspelet är helt ok.

No comments: