Wednesday, July 16, 2014

Morgonrundor på Upsala

16/7
Lite sen på banan, vid 7.30 ungefär. Lite väl soligt, ingen solskyddsfaktor. Började bra med en lång rak i medvinden. Men redan på andraslaget, wedge, kände jag att det inte satt. Sen lite trista outside- innare, men ändå hyggligt resultat. Kämpade för vänsterarm rak, dra med lats och handrelease, men det funkade inte riktigt. En socket till och med. Några lugna järnfyror funkade, och driven var inte katastrof. Givetvis en i dammen på fyran, trots rätt långt fram på andraslaget. Kanske tio över ändå. 6 godkända hål. Provsvingade efteråt, trycka på med högerfot i träffen?

18/7

Soligt och varmt, trots på banan vid halv sju. Gick 10-18 på Håmö. Slog hyfsat, men trodde det skulle gå ännu bättre. Dock, anständigt spel, utan större succéer. Många banarbetare, visade sig att det skulle vara kanonstart senare, men jag var tidig nog, fick köra lite slalom mellan gräsklipparna, men hade banan själv.

Nice med greenträff och par på 17:e.

Trist grej, körde på litet djur på vägen till banan. Känslan att köta över något levande är ingen höjdare.

19/7
Soligt och varmt. Mellanbanan vid kvart i sju. Började bra med stabila slag. Men på trean började outside innen. Försökte febrilt hitta problemet. Hade fått för mif att outside innen är relaterad till att axel, vänsterarm stannar. Men det var nog fel release snarast. Par på 5 och 7 i alla fall. Annar 5 bollar bortslagna på 6 hål...

No comments: