Saturday, May 27, 2017

Tourerna vecka 20

Lite mellanvecka igen.
Men riktigt spännande på Byron Nelson, Four Seasons i Texas. Alla i ledarbollen hade chansen inför 72:a, Långa par 4 med vatten till vänster. James Hahn hade varit med i särspel om hans inspel gått i, vilket var fruktansvärt nära. Nu var det Day och Billy Horschel som fick gå tillbaka och köra särspel. Day missade en kortare putt, och Billy Horschel var överlycklig segrare. Bland annat av skäl nedan... Men ingen svensk klarade cutten.

På den mindre tävlingen på Sicilien dominerade länge Alvaro Quiros, den stilige, långtstlående Spanjoren, som haft svåra svingproblem och inte gjort ngt väsen av sig på länge. Han var också väldigt sned på slutet, tappade slag och hamnade i särspel med Zander Lombard, Boersydafrikan. Quiros vann till slut. Robert Karlsson spurtade och blev 11:a.


  • Billy Horschel, som många amerikaner tydligen irriterar sig på, han är väl inte stonefacad nog, kom i rampljuset, inte bara med veckans seger, utan dessutom då hans fru gick ut med att hon är alkoholist, och att Horschel fått slita rätt hårt. Jag själv har alltid tyckt att han är en frisk fläkt.

No comments: