Monday, May 15, 2017

vecka 19, Players

Det var nån liten, pytteliten tävling på europatouren som vi lämnar därhän, mest Challenge tourspelare. Och koncentrerar oss på

Players Championship på Sawgrass. Lite hade gjorts om, mest tydligt så är 12:an nu ett drivbart par 4. Det var blåsigt och svårputtat. Alla var inte förtjusta, det verkar ha varit lite FÖR majorlikt. Men jag tyckte det var bra ändå. Alex Noren försvarade de svenska färgerna bäst. Låg väl till inför sistarundan, kvaddade dock på de första hålen. Det är lite som om att han inte känner att han platsar. Men spelade stabilt mot slutet och blev 10:a. Segerstriden var kanske inte episk, med episka spelare Utan S.W. Kim, ung, disciplinerad Korean vann, Poulter, som varit osynlig länge hade chansen men gjorde en socket på inspelet till 18:e. Ingen stor årgång men en helt ok tävling. Man hänger med nästan som på en major. Jo, en riktig höjdare. Rafa Cabrera Bello blev först med en double eagle på 16:e. Firade med highfives med alla.

Lite mellanperiod nu, det är liksom en dipp efter Florida Swing och sen Masters. Lite transportsträcka fram till Sommarens större tävlingar.

No comments: