Sunday, April 01, 2018

Happy new year 2018

Ett tag sen sist nu. Golfen har varit på hibernation. Klubborna åkte in i garaget nån gång runt novembers inbrott och har inte sluppit ut än, förutom på en liten tripp till Spanien, då jag flydde julaftonshelvetet ner till Spaniens härliga försommartemperaturer. En tripp till Villaitana, ovanför Europas estetiska rövhål Benidorm, med det blånande medelhavet bakom. Man vet inte om man skall skratta eller gråta då man sitter på den magnifika terrasssen vid klubbhuset. Golfen var inte mycket att hänga i julgran förutom puttningen. Och sen fick jag ett svingtips av den härlige göterborgsgrabben, reseledaren och pron som gjorde svingandet sista dagen fullt uthärdlig(stå på tå med bakre foten genom hela svingen, förstå det!)

Playitas Levante ner mot Benidorm och Medelhavet


Sen har det varit lite sporadisk koll på tourerna, Alex går starkt i USA, det är väl det mest anmärkningsvärda nu. Förutom förstås vinterns stora kioskvältare - Tiger spelar igen och det bra. 180 MPH svingfart, en sving som ser bättre ut än den gjort på 2010 talet i denne hackers ögon, och samma vinnarskalle. Annars, Formgrabbarna för tillfället tycks vara Phil, JT, Rose och kanske Rory.

Nästa vecka Masters, än mer haussad än vanligt tack vare Tiger, och den här veckan kan vi glädjande se blonda glada Pernilla leda Rancho Mirage inför sistarundan. Har lirat otroligt klokt, och puttat med en stekhet putter. Blir nattens begivenhet, Tivon får gå varm.

Nej, annars väntar hela golfsverige på att lappmöglet skall försvinna så vi kvigor kan släppas ut för våren!

No comments: