Saturday, June 16, 2012

Skitförbannad, men nu går det lite bättre...


Molnen hopar sig, ruskväder på gång

 Jag har spelat på helgerna. Kanske inte så mycket som jag skulle önska, det har blivit någon niohålare per helg, och några ströhål... Roterar och har mig, och nu träffar jag bollen anständigt. Men fadeat är det och kort är det. Scorerna är inte de man önskar sig. Jag kämpar på...

 Det är dags för en lektion snart, frågan är hos vem? Marlene Hedblom på Bro Hof kanske? Hon skall ju vara bra på att få längd i slagen och det är det jag saknar. Får se.

 I morse fick jag som ungarna kallar det "agrodamp". Kåbo har ändrat spelföljden, så att det femte hålet har blivit det första. Utan att gå in på detaljer innebär det att det är väldigt svårt att smita ut och spela bara 4 hål eller 5 hål. Det finns en falang som inte gillar det, en falang som inte skall jobba tills de blir 75... :( Men det visade sig att ändringen bara är temporär.

 Vad betydligt värre är.... Kåbos existens, som har varit högst eventuell under många år, kommunen vill åt marken, är ännu mer eventuell! Skriver på listor, skall försöka bråka.

 KÅBO GOLFKLUBB BÖR BEVARAS!!

No comments: