Sunday, June 16, 2013

Inför US Open dag 4 och socketfrossan...

Då får vi se:

- Om Phil lyckas ta sin första US Open
- Om Tiger gör ett tokryck
- Om Stenson gör ett tokryck
- Om Lingmerth lyckas fixa en topp-10
- Om vädret håller i sig

Vet inte riktigt vad jag skall tycka om årets upplaga så här långt. Hålen såg häftiga ut på papperet, men det kommer inte riktigt fram i TV-rutan. Kan de inte börja använda mer grafik för att åskådliggöra TV? Känns som om det inte hänt så mycket på golffronten vad det gäller TV-sändningar de sista 10 åren. Nån grafik för att visa var spelarna är på hålet. OK, det finns, på Europatouren visas det ofta. Men varför inte också visa nån bild emellanåt på var de olika bollarna befinner sig?

Och det blir faktiskt lite småtråkigt utan birdies, alltid toksvåra lägen och så. Kul för US Open, men det räcker med de här svåra omständigheterna där.

Men nu har jag sovit lunch, det är FF, det finns kroppkakor i kylen och allt klart för kvällen!

Morgonens runda var modell ömsom vin ömsom vatten. Rätt härligt väder, precis på väg att börja regna, men bröt liksom aldrig ut. Stark start med bra långa järn och driver. Men de korta järnen har klickat de senaste rundorna och så även nu. så pass att det började bli sockets. Men gjorde en fix på det. Nån hade klippt greenerna väldigt kort inför nån tävling senare på morgonen, så alla puttar var för långa, men det fixade sig med utmärkt kortputtning..

No comments: