Monday, June 15, 2015

Tourerna vecka 23 (Riktigt bra svenskvecka!!)

BÄSTA SVENSKA VECKAN SEN PARNEVIK-SÖRENSTAMDAGARNA!

Först går Norén och vinner på tråkiga Lakes Course i Bara. (Dock jäkligt trevligt ställe att besöka. Inte var dag man blir hjälpt ur en fastnad hiss av Ove Sellberg...). Inte så sensationellt kanske. Det är lite SM över Nordea Masters nuförtiden. Skulle vara kul att komma tillbaka till den tiden då vi hade Faldos, Montgomerys på besök, minns då jag såg Ballesteros stå på ett ben och slå spikraka järntreor på rangen. Men på banan var han sne. Man kände att han slog ut den i ruffen ibland för att få kul lägen... alltnog:

Bra spelat av Sebastian Söderberg och lokale favvon Dantorp. Trea båda två och Blixt sjua. Han kan ju alltid komma hit om han inte lyckas hålla kortet over there.

Men sen : Memorial, Muirfield Village Ohio , Nicklaus.... där går Lingmerth och vinner sin första tävling. Tät match mot Rose, som det blev. Det är som Lingmerth själv sagt, får han korn på det är han som en liten Terrier. Definitivt en kille för Ryder Cup om han kan få upp spelet ett snäpp. Rose hade en intressant sista runda. På ett par tre var det en kille som skrek precis då han skulle slå bunkerslag, Rose såg INTE nöjd ut. Sen, på 18:e slår han en socket från fairwaybunkern. Bollen far som en projektil och jag har aldrig sett nån bli så hårt träffad som mannen som fick den i skallen. Inte vackert. Nog för att Rose var framme och kollade läget. Men ropade han??

No comments: