Saturday, May 19, 2007

Fäder och söner

Första gången med det konceptet för mej och sonen. På ett mulet och blåsigt Kåbo gick jag och sonen första niohålaren tillsammans med en annan far och en annan son. Himla kul. Sonen, som inte riktigt kommit igång med golfen och spelat typ nån gång i månaden kunde slappna av tillsammans med kompis och ett par vuxna. Snacka om snabb golf. Tioåringarna ställer sig bara till bollen och klappar på. Och de träffar också... När grabbarna blir äldre blir väl vi gubbstruttar ointressanta att spela med, så det gäller att passa på nu.

Egna golfen funkade bra i det klimatet. En förarglig dubbel på sista var enda riktiga plumpen. Annars kanondrivar alla jag slog, järnen hyfsat stabila och puttningen helt ok. Spelet runt greenerna behöver filas på. Fokuset var inte riktigt på den egna scoren, men jag tror att det kan ha varit 7 över, vilket är helt ok i vinden som var.

Ska bli kul att komma ner till Öland nästa vecka och se vad svingen går för på fullsizebana i förhoppningsvis fullsizevind. Som det känns nu känns det bra.

No comments: