Thursday, May 17, 2007

Fick gå lite tid utan blogginlägg. Vad har vi hunnit med? Först två halvhyggliga rundor på Kåbo, Försöker hitta spänningen i vänster underarm. Funkade sisådär. Närspelet inte så tokigt, chip och putt med klart målfokus(gummiband, dartpil mot hål) och bra uppställning o stroke. Men svingen är inte riktigt bra.

En runda på Söderby med en lokal tandläkare, mkt trevlig. I hård blåst en utmaning! Gick runt på 92 vilket kändes ok, med tanke på ringrost och ingen uppvärmning. Hopplöst hitta speed på de snabba greenerna.
Men en trevlig runda, med några vilda typer i bollen framför, lite sprit? Golfbil susade de runt i. Men rundans höjdpunkt var två birdies på långputtar.

Sen har det blivit två 9-hålare till, svingen inte i ordning, men skapligt närspel.

Hittade tillbaka till en mer avslappnad sving, slappnade av i axlar och sätter upp lagom fart i toppen på baksvingen, fokus på bollen. Fungerar riktigt bra. De sista kortare 4-5 hålarna har det gett många sköna slag.
Närspelet inte tokigt alls. Wedgarna behöver dock trimmas. Har inte lärt mig längderna på den nya lobwedgen.

April har blivit Maj, och nu är det mitt emellan hägg och syren. Äppelblom i trädgården och frodig grönska i stadsskogen på väg till banan, cyklande med bagen på ryggen. Nu ser vi fram mot nästa veckas begivenhet på Öland, två dagars fridfullt tävlande på Grönhögen och sen kanske någon strörunda. Kul skall det bli!

No comments: