Thursday, July 02, 2009


Jaha, liten sammanfattning av vårsäsongen 2009:
Massor av niohålare på Kåbo. Sätter mig på cykeln och är där runt sju på helgdagsmornarna. Samma vackra cykeltur genom stadsskogen som tidigare år, önskar innerligt att det inte skall bli det sista. Damoklessvärdet hänger ju över Kåbo GK.
Men jag har sett blåsippstid ersatts av vitsipporna. Det blev några liljekonvaljerundor innan den stora kölden i Juni satte in. Först de senaste veckorna har det blivit något spelande, och nu är nästan midsommarblomstren överblommade.
Det har varit dålig sving i år. Tre, fyra olika, men nu har jag något hyggligt igång i alla fall.
Ankstjärten är där, svingen med ordentlig rotation runt ryggraden. Och nu senast, temponeddragning kombinerat med takeaway square vilket har botat skuret vänster/slice. Slog en hook idag, det var längesen...
Närspelet är bra nog i alla sina bitar. Börjar till och med känna mig bekväm med 60-gradaren. Sätt handlederna bara, och låt den smeka in under bollen.
Nu på slutet har det varit värmebölja. Gick ut sju i morse, inne strax efter 8, dyblöt av svett, trots att jag bara gick i t-shirt och shorts.
Bara två 18-hålare än, SCO på Ödeshög och en runda på samma bana dagen efter. En mycket trevlig och bildskön bana i gott skick. Synd bara att svingen inte kunde göra den rättvisa!

No comments: