Wednesday, May 06, 2015

Tourerna vecka 18

Matchspelet WGC.
Senare än vanligt, men ändå en väldigt ruggig tillställning på Harding Park i San Francisco. Såg grått och kallt ut. Inte lika kul tävlingsarena som nere i Arizona, även om det brukade vara snö där bland kaktusarna.

Stenson åkte ut i gruppspelet, har varit så sjuk så. En del schyssta matcher, och några som gick överraskande långt, kanske främst den halvsvenske engelsmannen Willet, med en midlandsdialekt som fasen är svårare att förstå än Jimenez rotvälska.

Jimenez rotvälska ja, den skapade schysstaste rubrikerna i veckan. Då han inte gillade Bradleys dropp knatade han fram och började snacka. Inte underligt att domaren fick lätt panik. Och sen blev först Bradley småsur, Caddien "Pepsi" ännu surare och då den gode spanjoren bad caddien hålla käften körde Bradley amerikanskfotbollstränarställasigansiktemotansikteochskrikaköret. Good show.

Hur som helst, McIlroy lirade inte så märkvärdigt, men lyckades vinna match efter match och så vann han hela skiten. Spieth får ursäkta, Moppen är numeroUno.

No comments: