Sunday, October 16, 2016

Årets sista runda, hoppas inte!

Var vid mellanbanan vid sju. VERKLIGEN på gränsen för att man kunde kalla morgonljuset spelbart. Första träfemman försvann i fjärran, och jag antar att någon efterkommande fick en enkel hitteboll...

Två omgångar Clas Olsson-handvärmare gick det åt, det är ju egentligen för kallt nu. Men banan i förvånasvärt gott skick. Lite gnurgel först, alltid svårt att översätta övningssvingandet på tomten med plastboll till slag, det är synd att det inte finns några vettiga rangear i Uppsala längre. Har inte slagit ett rangeslag på flera månader.

Men det funkade rätt bra i alla fall. hittade en fin liten wedge förra veckan, där jag lät klubban glida ner lite bakåt. Fattar inte det här att "slå ner på bollen", "sikta på höger häl" och vad det kan vara. Det folk försöker förklara ser ut som det som Reed gör och det funkar inte för mej. Men det här gick rätt bra. Måste verkligen tänka på att låta klubban gå på spåret, fick tag på bra timing. Lite högt, lite kort, men rakt!

Så nån bolletning att tala om blev de inte (bara "favoritställena för hittebollar") och jag kunde åka hemåt vid kvart över 8.

Nästa helg blir lite tuff med morgonljus, men helgen därpå är det vintertid. Trist på de flesta andra sätt, men det lär bli lite golfljus på söndag morgon!

No comments: