Tuesday, April 07, 2015

Inför Masters, tisdag

Det har varit ett väldigt fokus på stjärnorna de senaste åren inför Masters. Och i år är inget undantag, och det med rätta. Tigerns sena jatack, Mickelsons uppvaknande i sjunde timmen. Världsettans skakiga form. Stensons snuva, som preciis hinner kureras. Und so weiter.

Måste säga att årets masters.com är en glad överraskning. Snygg presentation, som de senaste åren, men också en bra mix på artiklar om olika grejer, inte bara stjärnorna. Men konstigt nog ingenting om själva årets tävling än. Inget nytt om banan, ingen intervju med Hootie(är han fortfarande ordförande?). Det enda man hört om själva tävlingen, förutom deltagarna är att det förväntas regna. Får se om golf.se får upp en sån där trevlig video-inför som de körde inför ett par majors förra året. Riktigt trevlig var den i min humbla opinion.

Skall själv lämna hemkrokarna och lira golf på Öland, och umgås med en gammal polare, som inte lirar golf längre. Men skall nog lyckas lura honom att kolla lite SVT. Mellan whiskytesterna. Och på söndag landar planet vid 19, familjen redan instruerad om att hålla sig borta från TV:n....

Blir fint det.

No comments: