Sunday, May 15, 2016

Hmm... skakar lite...

Ännu tidigare på banan, vaknade av mig själv så att jag var ute vid mellanbanan redan klockan tjugo i sju. Blåste kallt gjorde det, faktiskt lite på gränsen ett par hål. Ensam, högt tempo, skönt!

Och spelet stämde, dock med lite skak på de senare hålen. Ett par duffar, nån slice. Gick bra allra sist i alla fall. Det är lite att man bara vill langa iväg bollen, då svingen känns stabil. Fokuserade mer på slutet, tryckte verkligen i från toppen och sista järnfyran hamnade i bakkant av green. Skönt.

Äckligaste bollen jag spelat på? Hittade en "Callaway supersoft". Kändes som att putta på en squashboll. Helt omöjlig.

Har tredje dagen av Players inspelad, himla trist att se Blixt rasa på 13:e. Men hans sving är ju inte i PGA tourklass riktigt. Day känns som benhård världsetta nu, har lämnat Spieth och McIlroy en liten bit efter sig. Han har liksom inga svaga delar, och det är väldigt sällan det blir katastrofer, ens små.
Grymma greener, verkar vara snabbt som asfalt.

Försökte memorera 14 och 15 för kommande år, 14 är med bunker längs hela vänstersidan, och 15:e är en sån där sned riskreward lite.  TiVo äger, i alla fall. Om man bara kunde ställa snabbspolningsmedbildhastigheten.

Nåja, en veckas jobb igen. Får se om det blir väder för en sån där episk klockanniorunda på kvällskanten.

No comments: