Tuesday, March 14, 2017

Tourerna vecka 10 och lite annat...

Det var en riktigt het avslutning på Copperhead i Florida. Adam Hadwin, med ett oroväckande skägg, och det unga superlöftet Patrick Cantlay gick ut jämsides på sistahålet. Cantlay, som verkat grymt fokuserad drog ned den i bunkern i ett rätt svårt läge, och Adam Hadwin, Kanadicken, kunde vinna på ett säkert par. Stenson gjorde en habil om inte inspirerad insats och blev sjua. Han har blivit värsta topp-tiomaskinen. Påminner inte så lite, scoremässigt om sin också Fedexcupvinnande kollega Furyk. Många topplaceringar, få vinster. Det är nån Woods/Reedgnista som saknas...

Indian Open såg jag faktiskt inte mycket av, SSP, kul att uttala på Ståckhålsmska ledde alldeles för klart och försvarade sin titel. Fahrbring fick största checken för året med en 13:e plats.

Det mest notabla inom tourvärlden var väl:

  • Att Cantlay tycks kommit igång. Ännu en rygg i fokus, förutom Tigerns. Han var ju högre rankad, Cantlay, än Spieth under hela amatörtiden, men har haft en svår skada på en kota i ryggen. Håller han kommer han bli en kraft att räkna med. Jävlar vilket fokus den pojken hade!
  • Tigerns rygg, som sagt, tackade nej till Bay Hill, framförde ursäkterna för att han inte kan vara med på Arnies tävling året efter hans bortgång. Thomas fick faktiskt ta lite skit för att han inte är med där utan skall på bröllop. Lite väl hysteriskt.
  • Stensons tvååriga dotter Alice som rymde från mamma och sprang ut till pappa mitt under spelet
No comments: