Saturday, May 27, 2017

Fina veckor på banan, har svingat bra, men...

Fyran, morgonsol 06.40

Har blivit morgonrundor på Mellanbanan så ofta jag kommit åt. Och ett par rundor i de sena vårkvällarna. Har svingat ganska bra, har försökt komma ned med klubban och sen glida igenom med höger axel. Det har gått ganska hyfsat. Men nu på morgonen, redan på banan vid 10 över sex för att hinna före sega gubben som börjat dyka upp så gick det sämre. Bra väder, 14 grader redan vid sex, och vackert väder. Gick hyfsat ett till fyra. Även om det långsamt har blivit fler högersläpp. Kände att något var på g. Och på 8:an blev det typ socket. Back to the old drawing-board.... Har tankar om vänsterarmens rotation. Får fila på det på gräsmattan.
Men hade ett par rundor för någon vecka sen då jag gick typ 5 över. Det har funkat det här med att dra ner vänsterarmen.
För pitchar, tänk att du sätter klubban upp och drar ner den.
Puttarna har inte haft riktigt rätt längdkänsla. Har försökt tänka "fram till hål", som dart, men det har inte riktigt velat sig.
Har hållt mig ifrån bunkarna, men hamnade i ett par idag. Gick inte alls...


Nian, morgonsol, igår

Men i alla fall, fina rundor. Man var ensam på banan vid halv sju för ett par veckor sen, nu måste man vara på plats en kvart innan för att hinna före snigelgolfarna... Banan, greenerna är i ett väldigt bra skick, fairways ser mest ut som ett torvupplag. mer brunt än grönt. Det behövs regn nu. Men att spela så här års är uthärdligt...

Nu börjar de här grabbarna visa framfötterna!

No comments: